Question: Waarom kan ik First Dates niet terugkijken?

Dit kan meerdere oorzaken hebben, maar het heeft vaak te maken met de uitzendrechten. De Nederlandse First Dates kun je 30 dagen na uitzending gratis terugkijken, daarna heb je een NPO Start Plus account nodig. Buitenlandse First Dates staan nog een weekje online en zijn daarna op NPO Start Plus te vinden.Dit kan meerdere oorzaken hebben, maar het heeft vaak te maken met de uitzendrechten. De Nederlandse First Dates kun je 30 dagen na uitzending

Waar kan ik First Dates terugkijken?

Terugkijken doe je op NPO3.nl.

Welke zender komt first dates?

Channel 4 E4 First Dates/Networks

Hoeveel seizoenen First Dates NL?

First DatesGenrerealitySeizoenen13 (regulier)Netwerk of omroepChannel 4Website12 more rows

Hoelang bestaat First Dates NL?

First Dates is een van oorsprong Brits realitytelevisieprogramma, dat sinds 2013 wordt uitgezonden op Channel 4. Het programma wordt ingesproken door Brian Protheroe. Het format is aan twintig andere landen verkocht, en wordt daar ook uitgezonden.

Kan je eten in het First Dates-restaurant?

Wil jij ook zo graag eens in het First dates-restaurant eten, maar heb je geen zin om te daten of heb je al een partner? Treur niet langer, want je kan je nu aanmelden om bij ons aan tafel te schuiven. Misschien word jij wel een van de gelukzakken die ontvangen wordt door Patrick en mag genieten van een lunchmenu.

Join us

Find us at the office

Chargois- Peed street no. 12, 74430 Banjul, Gambia

Give us a ring

Jahsiah Jeansimon
+29 900 207 989
Mon - Fri, 7:00-18:00

Join us